MB Holding, Dünyaca Ünlü Oteller Zinciri Hilton Otel ile Anlaşma İmzaladı

MB Holding, Dünyaca Ünlü Oteller Zinciri Hilton Otel ile Anlaşma İmzaladı

MB Holding, Dünyaca Ünlü Oteller Zinciri Hilton Otel ile Anlaşma İmzaladı

MB Holding; inşaat, enerji, tarım sektörlerinin ardından uluslararası oteller zinciri Hilton’la işbirliğine giderek yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor.

MB Holding, Gaziantep’in en merkezi noktalarından olan Gazi Muhtar Paşa Bulvarı üzerinde inşa ettiği binayı Hilton’un markası olan Hampton adıyla otel olarak hizmete açacak.

Uluslararası Hampton Kalitesi Gaziantep’te

Hampton Otel, Gaziantep’i kendi kategorisinde yepyeni bir hizmet anlayışı ile tanıştırıyor.

MB Holding’in inşaatını tamamladığı ve dünyaca ünlü oteller zinciri Hilton Otel ile anlaşmasını imzaladığı Hampton  Otel,  Kanada, Avrupa ve ABD’de 1800’den fazla oteli ile  dünya çapında üstün hizmet kalitesi ile biliniyor.

116 oda (2 adet bedensel engelliler için, 12 oda ise bağlantılı oda – connecting rooms), 7.000 m2 kapalı alan, 3.000 m2 kapalı garaj, 650 m2 açık teras, 24/7 snack servis, bar – kahvaltı odası, çalışma odası, küçük çaplı toplantılar için özel salonlar, 3 adet çok amaçlı toplantı odaları, fitness salonu barındıracak olan otel kendi kategorisinde uluslararası Hampton kalitesini Gaziantep’le tanıştırmayı hedefliyor.

MB Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Balat toplantıda yaptığı konuşmasında Gaziantep’in son dönemlerde tarih ve turizm alanında önemli gelişmeler gösterdiğini, bu nedenle MB Holding olarak turizme katkı sağlamak için Hilton Otelleri ile Hampton markası için anlaşma sağlandığını belirtti.

MB Holding’in inşaat, enerji, tarım sektöründen sonra turizm sektörüne de girdiğini dile getiren Balat, Türkiye’nin son dönemlerde komşu ülkeler ile ilişkilerinin arttığını ve konsoloslukların çoğaldığını kaydetti. Gaziantep’in de turizm açısından önemli bir kent olduğunu belirten Balat, son dönemlerde Gaziantep’te otellerin sayısının artmasının sevindirici olduğunu söyledi.

MB Holding CEO’su Çetin Atmaca yaptığı açıklamada; “Bugün bizim için çok anlamlı bir gün. Çünkü Türkiye yatırımlar açısından şu anda gerçekten önemli senaryoların ve çok pozitif fırsatların yattığı bir ülke haline geldi. Bu anlamda Holding olarak yatırımlarımız enerjide olduğu gibi  turizm sektörüne de yansımış durumda.

MB Holding olarak yatırım yaptığımız sektörlerde hep en iyisini yapmak için çalışıyoruz. Geleceğin sektörlerinden biri olan turizme de Hilton Otelleri’nin Hampton markası ile giriş yapmaktayız.

Hilton Oteli ile yaptığımız bu anlaşmayı ümit ediyoruz ki daha sonra sağlık turizmini ve termal turizmini de daha da büyüteceğiz.

Hilton’un markası olan dünyada en iyi franchise ödülüne sahip Hampton Otel adıyla yakın bir zamanda hizmete açılacak olan otel,  Gaziantep’e modern yapısı ile yeni bir vizyon kazandıracak.

Sektöründe en itibarlı markalardan biri olan Hilton, uluslararası bilinirliğe ve güçlü bir marka imajına sahip. Holding olarak Hilton Otelleri ile yapılan bu ortaklığın,  bizim uzmanlığımız ve bilgimizle birleştirildiğinde, büyük başarı getireceğine inanıyoruz.” dedi.

Hilton Otelleri İş Geliştirme Direktörü Poğda Demircan Türkiye’nin ve Güneydoğu Anadolu’nun kalkınmada öncellikle kenti Gaziantep’te böyle bir oteli hizmete geçirmekten mutluluk duyduklarını söyledi.

Demircan projede ciddi bir çalışma sarf ettiklerini belirterek Hampton by Hilton markasının %100 müşteri memnuniyeti garantisi ve tüm dünyada standart hizmet kalitesi sunmasının markaya olan bağımlılığının bir göstergesi olduğunu kaydetti.

Şirket statüsü olarak Hampton ve Hilton markalarını Türkiye’nin dört bir yanına yaymak istediklerine işaret eden Demircan, “Bu bizim birinci öncellikle hedefimiz. Bugün Gaziantep gibi önemli bir şehirde başarılı işlere imza atan MB Holding ile anlaşma yapmış olmaktan mutluyuz.” dedi

Bülten Aboneliğinizi Başlatarak İçeriklerden İlk Siz Haberdar Olun!
Diğer İçerikler

Bataklıktan Jeotermal Seraya

Aydın’ın Köşk ilçesinde bataklığa 300 milyon TL yatırımla Türkiye’nin seracılıkta jeotermalle ısıtılan [...]

Go to Top