İNŞAAT GRUBU

1987 yılında kurulan ve kurulduğu günden bugüne binlerce inşaata imza atan Baltaş İnşaat’ı daha detaylı incelemek için aşağıdaki butona tıklayarak web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

İNŞAAT GRUBU

1990 yılında kurulan ve kurulduğu günden bugüne birçok modern projeye imza atan Balpa İnşaat’ı daha detaylı incelemek için aşağıdaki butona tıklayarak web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

İNŞAAT GRUBU

1997 yılında kurulan ve ham maddesi perlit olup en iyi yalıtım malzemelerini üreten İnper Perlit’i daha detaylı incelemek için aşağıdaki butona tıklayarak web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

MEDİKAL GRUBU

Türkiye’de medikal tekstilin öncüsü konumunda olan ve medikal tekstil ürünleri üreten 3Teks’i daha detaylı incelemek için aşağıdaki butona tıklayarak web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

ENERJİ GRUBU

Türkiye’nin ilk özel jeotermal enerji santrali DORA-1‘in yer aldığı MEGE (Menderes Geothermal)‘i daha detaylı incelemek için aşağıdaki butona tıklayarak web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

ENERJİ GRUBU

Hırvatistan’ın ilk jeotermal enerji santrali Velika Ciglena‘nin yer aldığı MB Geothermal‘i daha detaylı incelemek için aşağıdaki butona tıklayarak web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

TARIM & GIDA GRUBU

Avrupa standartlarında seracılık faaliyetlerini jeotermal enerjinin gücü ile birleştiren Sultan Sera‘yı daha detaylı incelemek için aşağıdaki butona tıklayarak web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

TURİZM GRUBU

Hampton by Hilton’un Gaziantep temsilcisi olan ve turizm sektöründe hizmet veren BLT Turizm‘i daha detaylı incelemek için aşağıdaki butona tıklayarak web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.